Santa Coloma, tu i jo

Vaig néixer un acalorat dos d’agost de 1974. De la maternitat de la Vall d’Hebron a Santa Coloma, fins la data d’avui que amb 36 anys tinc l’enorme satisfacció, orgull i responsabilitat de ser l’alcaldessa de la meva ciutat.

La meva infantessa i joventut han transcorregut a Santa Coloma, a les seves escoles, als seus carrers i a les llavors escasses places públiques. El Ramon Berenguer IV i les Palmeres van ser les meves escoles; i el Ramon Berenguer IV, de nou, i el Torrent de les bruixes els meus Instituts. He jugat als carrers sense asfaltar de la Santa Coloma de finals dels 70. Avui -i ho dic amb un somriure d’orgull- la meva filla, la Dóttir, té magnífics parcs infantils per poder jugar amb el Mauro, l’Ian, la Maria…

La transformació de la nostra ciutat és el més viu reflex del progrés de la seva gent, homes i dones treballadors, com els meus avis, la Sole i en Francesc Gil, com els meus pares, la Núria i el Francesc Xavier. Elles i ells van guanyar drets i oportunitats amb la democràcia i amb la lluita activa tan política com social.

La meva generació i les següents som portadors del testimoniatge d’aquest esforç que amagava no només valors sinó també un camí de lluita i dificultats. Aquest camí ha revertit innegablement en més oportunitats per a ells i també per a nosaltres i per a tots i totes els que avui formem la nostra estimada Santa Coloma…

Ara i avui ens toca continuar avançant en la direcció correcta, la del progrés de la nostra ciutat, la de l’avenç amb pas ferm per la Santa Coloma del futur, la dels nostres fills i filles… la ciutat del detall, la ciutat cívica de la llei i l’ordre, però també la ciutat de la pluralitat i la solidaritat i, el més important, la ciutat on l’ofici de la ciutadania sigui el més preuat per cadascun de nosaltres.

Treball, autoritat dialogada, austeritat, consens, rigor, decisió i  respecte són alguns dels vectors que orienten la meva acció política com a alcaldessa de la ciutat… i el que valoro com a més important és el poder comptar amb tu per continuar avançant!

Fem pinya… Santa Coloma, tu i jo!

Nuriaparlon.cat – PARTICIPA

Anuncios